flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо роботи суду

11 жовтня 2022, 15:25

Шановні громадяни, враховуючи високу загрозу ракетних ударів у відповідному регіоні місцезнаходження Дарницького районного суду м. Києва та у місті Києві в цілому і тривалими повітряними тривогами, рекомендуємо усім на період з 11 по 14.10.2022 утриматись від відвідування суду.

Також звертаємо вашу увагу на те, що у приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. О.Кошиця, 5-А проводяться капітальні ремонтні роботи, через пошкодження будівлі вибуховою хвилею 25.02.2022, відтак деякі судові засідання можуть бути перенесені. Тому інформацію про хід справ радимо відслідковувати у відповідному реєстрі на сайті Судової влади України.

Радимо усі процесуальні документи, позовні заяви, скарги, клопотання та іншу кореспонденцію подавати засобами поштового зв’язку або у електронному вигляді.

Під час перебування у суді у разі оголошення повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту, наполегливо просимо не ігнорувати такі повідомлення та залишити приміщення суд, так як у суді відсутні захисні споруди цивільного захисту, а тому забезпечити укриття відвідувачів суду нажаль не є можливим.